Vegan aroma

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Vegan aroma

Wilt u een vegan aroma kopen? Dan kunt u terecht bij Smoky Light B.V. uit Reeuwijk, dicht bij Rotterdam. In ons assortiment vindt u namelijk een veelvoud aan verschillende soorten aroma’s. Wanneer u een extra smaak wilt geven aan groenten of vleesvervangers, is het kopen van een vegan aroma een uitstekende keuze.

Vegan aroma van hoogwaardige kwaliteit kunt u bij ons kopen

Houdt u van een karakteristieke rokerige smaak, maar staan de ongezondere aspecten van het rookproces u niet aan? Dan is het rookaroma in ons assortiment wellicht iets voor u. Hiermee geeft u vleesvervangers en groenten een kenmerkende smaak. Dit aroma is bovendien 100% vegan! We bieden tevens een vegan aroma aan, om voedsel een heerlijke grillsmaak én de bijbehorende kleur te geven. Dit is praktisch wanneer u de mogelijkheid niet heeft om eten te grillen, maar toch die kenmerkende kleur en smaak wilt bereiken. Als u vegan ingrediënten wilt maken met behulp van aroma, om de smaak van uw voedingsmiddelen extra diepte mee te geven, kunt u bij ons kopen wat u nodig heeft.

Stel uw vragen direct aan een van onze experts

Wanneer u vragen heeft over onze vegan smaakmakers, horen we dat graag van u. Ook wanneer u meer wilt weten over ons bedrijf, neemt u gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0)182-555560 of een e-mail sturen naar smokylight.info@azelis.com. Ons team vertelt u graag meer over ons aanbod aan cooking flavours.

Smoky Light B.V.