Rooksmaak toevoegen

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Rooksmaak toevoegen

Een rooksmaak toevoegen aan vlees of ander voedsel kan tegenwoordig zeer eenvoudig en ook nog eens op milieuvriendelijke wijze. U kunt namelijk gebruik maken van rookaroma’s. Traditioneel roken is voorgoed verleden tijd. Smoky Light B.V. is één van de grootste leveranciers van rookaroma’s in de Benelux. Wij willen u helpen een perfecte rooksmaak te creëren.

Een rooksmaak toevoegen met een rookaroma

Smoky Light B.V. produceert zelf geen rookaroma’s. Wij zijn leverancier van het Amerikaanse merk Red Arrow. Dit merk levert al sinds 1956 rookaroma’s in poedervorm of in vloeibare vorm. Daarnaast produceren ze ook:

Met de verschillende rookaroma’s van Red Arrow is het zeer eenvoudig om rook te generen op een gemakkelijke en milieuvriendelijke manier. Hiervoor is een rookgenerator van Tarber AB nodig. In deze generator wordt zonder uitstoot van as, teer of rook een rooksmaak gegeven aan het voedsel dat erin geplaatst wordt. Hierdoor hoeft u ook niet langer bang te zijn voor giftige stoffen in het voedsel. Een rooksmaak toevoegen is dus zeer eenvoudig.

Probeer het uit

Als u een keer rooksmaak wilt toevoegen aan voedsel met behulp van een rookaroma van Smoky Light B.V. kunt u eerst monsters aanvragen. Zo kunt u het eerst testen voordat u definitief besluit het wel of niet te kopen. Als u nog meer informatie wilt, kunt u bellen naar +31 (0)182-555560 of mailen naar smokylight.info@azelis.com. We kunnen ook altijd een afspraak met u maken om u meer uitleg te geven over onze rookaroma’s of rookgeneratoren.

Smoky Light B.V.