Rookcondensaat

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home ┬╗ Rookcondensaat

Wilt u voedsel met rookcondensaat op een eenvoudige manier roken? Kies dan voor een condensaat van Smoky Light B.V. Wij zijn de enige leverancier van het succesvolle Red Arrow in de gehele Benelux. Daarnaast leveren wij rookgeneratoren van Tarber AB om rookcondensaat om te kunnen zetten naar rook.

Rookcondensaat omzetten naar rook voor een rokerige smaak

Roken met rookcondensaat is in de afgelopen tijd steeds populairder geworden. Dit is niet vreemd. Vroeger werd vlees, vis of ander voedsel gerookt op traditionele wijze. Hierbij kwam veel rook, as en teer vrij. Rookcondensaten brengen hier verandering in. Ze zijn verkrijgbaar in vloeibare of poedervorm en brengen vele voordelen met zich mee:

  • Er komt niet langer rook, as of teer vrij bij het roken
  • Het is beter voor het milieu
  • Het is beter voor de eigen gezondheid, omdat er niet langer giftige stoffen in het voedsel kunnen zitten
  • Roken kan met rookcondensaat op gestandaardiseerde wijze
  • De kwaliteit van het voedsel blijft even goed

Eigenlijk is er dus geen enkele reden om niet van traditioneel roken over te stappen naar het roken met behulp van rookcondensaten. Red Arrow is een bekende producent van rookcondensaten en levert haar producten exclusief via Smoky Light B.V. in de gehele Benelux. De rookcondensaten kunnen worden omgezet naar rook met behulp van een rookgenerator van Tarber AB. Ook deze leveren wij in de gehele Benelux.

Bestel een rookcondensaat

U kunt bij ons kiezen tussen twee types rookcondensaten: vloeibaar of in poedervorm. Voor beiden bieden wij ook rookgeneratoren aan. Daarnaast zijn ook gerookte kruiden een optie. Voor meer informatie over roken met rookcondensaat of om een bestelling te plaatsen, kunt u bellen naar +31 (0)182-555560 of mailen naar smokylight.info@azelis.com.

Smoky Light B.V.