Liquid smoke

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Liquid smoke

Liquid smoke is één van de nieuwste uitvindingen in de voedselindustrie die u bij ons kunt kopen. Voedingsmiddelen worden al eeuwenlang gerookt. Vroeger was men niet zo bezig met de nadelige effecten van dit rookproces. Tegenwoordig bekommeren we ons meer om gezondheid en milieu en ziet men ook in, dat de traditionele manier van roken niet verantwoord is. Mede daarom is liquid smoke, dat u bij Smoky Light uit regio Rotterdam kunt kopen, als een ideaal alternatief ontwikkeld.

Liquid smoke: een milieuvriendelijke smaakmaker die u bij ons kunt kopen

Smoky Light bestaat sinds 1995 en levert liquid smoke in de gehele Benelux. Wij produceren dit product niet zelf, maar importeren het vanuit de Verenigde Staten. Hier is het bedrijf Red Arrow gevestigd, dat niet alleen liquid smoke produceert, maar ook:

De producten van dit merk helpen u om vlees, vis en ander voedsel een karakteristieke smaak te geven. De liquid smoke die u bij ons kunt kopen, wordt met behulp van een rookgenerator van Tarber AB omgezet in normale rook. Bij dit proces komt geen as of teer vrij. Daardoor is het biologisch rookaroma vele malen beter voor milieu en de gezondheid dan het ouderwetse rookproces.

Minder vervuiling, net zoveel smaak

Het kopen van liquid smoke heeft verschillende voordelen. Zo is dit product minder vervuilend voor het milieu dan roken, omdat het geen as, teer of rook uitstoot. Daarnaast voorkomt het gezondheidsrisico’s doordat er geen giftige stoffen in voedsel terechtkomen; dit is bij de traditionele manier van roken wel het geval.

Ontdek deze innovatieve manier van roken

Als u liquid smoke van Smoky Light wilt kopen, doet u dat heel eenvoudig door te bellen naar +31 (0)182-555560 of door een e-mail te sturen naar smokylight.info@azelis.com. Wanneer u nog twijfelt, kunt u ook eerst monsters bestellen. Daarnaast kunt u altijd een afspraak met één van onze experts  maken. Deze vertelt u met plezier alles over onze producten.

Smoky Light B.V.