Grillsmaak aan vlees geven

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Grillsmaak vlees

Wilt u graag een grillsmaak aan uw vlees geven? Daar heeft u tegenwoordig geen grill meer voor nodig. Met een grillaroma is het zeer eenvoudig om een grillsmaak te creëren. Dit aroma is verkrijgbaar als poeder of in vloeibare vorm. Nadat het is omgezet naar rook wordt het vlees gerookt. De grillsmaak zal niet te onderscheiden zijn van de smaak van vlees dat met een echte grill is gemaakt.

Een lekkere grillsmaak aan uw vlees geven met een rookaroma

Smoky Light B.V. produceert zelf geen rookaroma, maar is leverancier van rookaroma’s van Red Arrow. In de gehele Benelux zijn wij de enige leverancier van dit populaire Amerikaanse merk. Het ontwikkelt verschillende aroma’s om vlees, maar ook vis of kaasproducten meer smaak te geven. De volgende aroma’s zijn verkrijgbaar bij ons:

Wat bieden wij B.V. nog meer?

U kunt niet alleen een kooksmaak, rooksmaak, geroosterde smaak of grillsmaak geven aan uw vlees met onze aroma’s. Wij leveren ook rookgeneratoren van Tarber AB om voedsel mee te roken. Deze generatoren stoten geen rook uit. In een gesloten systeem zonder teer en as wordt het voedsel gerookt. Als u interesse heeft in de aroma’s van Red Arrow of een rookgenerator van Tarber AB kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)182-555560 of via smokylight.info@azelis.com.

Smoky Light B.V.