Grill flavor

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Grill flavor

Om vlees, vis of groente een lekkere grill flavor te geven, is tegenwoordig geen grill meer nodig. Smoky Light B.V. levert u grill flavors waarmee u voedsel een heerlijke grill smaak kunt geven. Wij produceren zelf niets, maar kopen deze flavors in bij het Amerikaanse Red Arrow. Wij zijn de enige leverancier van Red Arrow producten in de hele Benelux.

Grill flavor voor een lekkere barbecuesmaak

Vrijwel iedereen is gek op barbecueën. Dat is niet zo gek, want niets is lekkerder dan de smaak van gegrilld voedsel. Soms lukt het echter niet om te barbecueën. Dan zijn de grill flavors van Red Arrow perfect. Deze kunnen gebruikt worden voor vlees, groente, vis, kruiden, sauzen en snacks. Ze werken zelfs bij diepvriesmaaltijden. Ze verbeteren de smaak en zijn GMO-vrij. Er zijn drie varianten:

  • Grill flavor op basis van olie;
  • In wateroplosbare grill flavor;
  • Droge grill flavor.

Ontdek de mogelijkheden

Als u genoeg heeft van de grill flavor kunt u ook kiezen voor de smoke flavor van Red Arrow. Het Amerikaanse merk werkt al jaren samen met Tarber AB. Dit technologische bedrijf heeft een rookgenerator ontwikkeld om smoke flavors om te zetten naar rook. Wij bieden u alles wat u nodig heeft en leveren daarom niet alleen flavors, maar ook rookgeneratoren. Als u nog vragen heeft, kunt u deze stellen door te bellen naar +31 (0)182-555560 of te mailen naar smokylight.info@azelis.com. Wij hopen u snel te kunnen helpen.

Smoky Light B.V.