Gerookte kruiden

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Gerookte kruiden

Gerookte kruiden maken ieder gerecht lekkerder. De typerende rooksmaak zorgt voor een heerlijk gerecht. Gerookte kruiden zijn kruiden die daadwerkelijk worden gerookt. De rook is afkomstig van verschillende houtsoorten, hierdoor ontstaan verschillende soorten rooksmaken. We spreken hier over gerookte kruiden en dit zijn dus geen rookaroma’s.

Gerookte kruiden verkregen door het roken van de kruiden.

Het gebruiken van rook- en verschillende kookaroma’s wordt steeds populairder. Een rookaroma kan een vloeibare vorm of poedervorm geleverd worden. Deze rookaroma’s worden geproduceerd in Amerika bij Red Arrow. Smoky Light B.V. levert alle producten van Red Arrow. Indien u liever gebruik maakt van gerookte kruiden dan behoort dat tot de opties, net als rookcondensaat.

Gebruik onze expertise

Wij hebben er bewust voor gekozen alleen de beste merken op het gebied van rookaroma’s en rook te vertegenwoordigen. Breng uw gerechten heerlijk op smaak met onze vegan smaakmakers. Wanneer u kiest voor onze producten, kiest u voor kwaliteit. Of u nu wilt roken met of zonder rookkast of dat u gerookte kruiden in de productie wilt gebruiken; het is allemaal mogelijk met de producten van Red Arrow. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)182-555560 of mailen naar smokylight.info@azelis.com. Wij komen ook graag bij u op bezoek voor een uitleg en/of demonstratie.

Smoky Light B.V.