Browning agents

N

Red Arrow Products

N

Tarber AB Smoking Technology

N

Brochures

Home » Browning agents

Wanneer u op zoek bent naar browning agents, kiest u voor de producten uit het assortiment van Smoky Light B.V. uit regio Rotterdam. Met het juiste kleurtje ziet voedsel er nóg lekkerder uit. Zeker bij vlees en vis is een typerende bruine kleur een lust voor het oog. Wanneer dit met alleen bakken niet goed lukt, kunt u deze producten gebruiken om alsnog een mooie bruine kleur te creëren.

Met browning agents geeft u vlees en vis een prachtige kleur

Wanneer vlees of vis een duidelijke bruine kleur heeft, ziet het eruit alsof het geroosterd is. Natuurlijk kunt u het vlees of de vis daadwerkelijk roosteren. Soms heeft u hier echter niet de mogelijkheid toe, of het lukt niet optimaal. Om dan toch dat bruine kleurtje te krijgen, zijn browning agents ideaal. Dit product brengt u eenvoudig aan op het eten. Wanneer het voedingsmiddel vervolgens wordt opgewarmd, krijgt het een aantrekkelijke bruine kleur.

Wij zijn uw leverancier in de Benelux

Deze producten worden geproduceerd en geleverd door Red Arrow, een bedrijf uit de Verenigde Staten. Wij verkopen ze vervolgens in de Benelux. De browning agents van Red Arrow zorgen niet alleen voor een bruine kleur, maar geven ook een grillsmaak. De producten werken zelfs uitstekend in de magnetron. Ze verbeteren de off-flavour, wanneer deze aanwezig is.

Kies een van de vele smaken

Als u niet zo van een geroosterde smaak houdt, is dat geen enkel probleem: er zijn nog meer smaken beschikbaar. Wij leveren onder andere:

Voor het omzetten van rookaroma’s naar rook leveren wij ook rookgeneratoren van Tarber AB.

Neem direct contact met ons op

Een lekker smaakje aan uw vlees, vis of ander voedsel geven, is zeer eenvoudig met de browning agents uit ons uitgebreide assortiment. Voor meer informatie kunt u ons bellen via +31 (0)182-555560 of mailen via smokylight.info@azelis.com. Ons team staat u met plezier te woord!

Smoky Light B.V.